nedeľa 5. januára 2014

bez predsavzatí a s úsmevom do nového roka :)

Čaute baby :)

v prvom  rade Vám prajem všetkým veľa radosti, smiechu, šťastia, inšpirácie, lásky a hlavne zdravia do nového roka. Verím, že sa každej z Vás splní všetko po čom túži :)

 - 
som si prečítala pár riadkov, s ktorým sa totálne stotožňujem! 
Baby mi nejako prečítali moje novoročné myšlienkové pochody po pár pohároch vareného vínka :). 
Po všelijakých neúspešných predsavzatiach, ktoré som si často dávala, som si povedala,že nebudem samu seba stresovať hneď na začiatku roka ( škola ma stresuje v zimnom skúškovom hneď zo začiatku roka až-až - čo mi isto dáte viaceré za pravdu..).
Preto som si sľúbila, že sa budem snažiť len o jednu vec, a to 
- zlepšovať sa - 
proste snažiť sa všetko robiť lepšie, možno efektívnejšie, s väčšou radosťou, s ľahkosťou, bez zbytočného hesla: "to sa nedá toto", bez ultimát, podmienok, no hlavne s ÚSMEVOM!

Tak toľko novoročného uvítania :) Napíšte mi kľudne ako ste na tom Vy s predsavzatiami :) Rada si prečítam :)

S novým rokom Vám aj do BioBeauty prinesieme pár noviniek

Intenzívne dohadujeme podmienky spolupráce s úplne novou značkou BIO kozmetiky. Dúfam, že sa všetko podarí tak ako má a vyjde nám to..Držte prosím palce :)

Plánujeme aj menšie zmeny čo sa doručovania a cien za doručenie týka,verím, že sa potešíte na Slovensku a aj susedky z ČR :)

A rozhodla som sa, že takto zo začiatku roka podporím 2 z Vás a  BioBeauty Vám poskytne balíček do GA alebo súťaže, ktorú si vymyslíte v hodnote 20 € (produkty si môžete vybrať aké chcete:)). 
No a k tomu podstatnému - ak by ste mali záujem, napíšte mi na biobeauty@biobeauty.sk ako by ste si predstavovali priebeh GA/ súťaže /budem rada ak to bude niečo nové, ale nie je to podmienka :)/, pravidlá, podmienky atď.  
Určite budem rada, ak do toho zakomponujete náš eshop, alebo FB stránku, ale samozrejme rovnako dôležitý bude Váš blog,  FB stránky atď... 

Vyberieme si 2 z Vás, ktorých nápady sa nám budu najviac páčiť. 

Teším sa na Vaše nápady :)

Želám Vám  ešte krásny zvyšok predĺženého víkendu, ja sa idem ďalej ponoriť do skrípt a učebníc :) 

Bozkávam Vás :*

Baška

12 komentárov:

Dada povedal(a)...

Podľa mňa predsavzatia nie sú zasa tak úplne na škodu, je to aj o tom, ako k nim kto pristupuje - mňa rozhodne neobmedzujú ani nestresujú, skôr ma motivujú. :D

Aj ja želám pekný predĺžený víkend a úspešné skúškové. ;)

D.

Hore nohami - Dolu hlavou povedal(a)...

Ja som si predsavzatia nedávala žiadne, je to pre mňa zbytočné, aj tak nie som schopná dodržať ich, tak čo narobím.. Zo života sa snažím tešiť ako sa len dá, ale často prídu zlé obdobia a vtedy sa ani za nič na svete neviem presvedčiť, že bude všetko dobré... :-(

Unknown povedal(a)...

dada, to súhlasím, že na niekoho môžu pôsobiť predsavzatia motivačne - ale ja sem nejako nepatrím :) ale verím, že sú takí ľudia, ktorí sa takto motivujú a potom dokážu veľké veci. A teda máš môj obdiv, že sa takto dokážeš motivovať :) Možno som robila chybu a dávala si vysoké méty - vopred prehrané - a potom som bola na seba naštvaná, že to nejde..ale máš úplnú pravdu, je to o prístupe :) a Zuzka, tešiť sa zo života - krásne to znie, krásne sa to vyslovuje ale je to jedna z najťažších vecí. Ale skrátka nie každému to ide :( V každom prípade buď šťastná, že sa ti to darí, aj keď mávaš niekedy také zlé obdobia ako píšeš..Ale - použijem tvoj výraz - "obdobie" - je časovo ohraničený úsek - to znamená, že zlé obdobie je pominuteľné a zákonite ho musí vystriedať to dobré :) kvôli rovnováhe :) veľa dôvodov na úsmev, kočky :)

saveonbeauty povedal(a)...

Nad giveaway rozmýšľam už dlhšie... ale s BioBeauty výrobkami asi nie... to by som totiž isto neodolala a všetky si sebecky nechala pre seba! ;D
Ako to, že som tento blog objavila až teraz??? :)

Unknown povedal(a)...

:)) som sa pobavila teraz - "sebecky nechala pre seba" :) 100 bodov :) a blog bol dlhšiu dobu bez príspevkov, tak možno preto ti to uniklo :) treba najmä FB sledovať, tam sú novinky neustále :) pekný víkend želám. *B*

saveonbeauty povedal(a)...

:D no veď taká je realita ;)
A FB sledujem teda ozaj poctivo :)

Unknown povedal(a)...

:-) všímam :)

Unknown povedal(a)...

Ja si predsavzatia na nový rok už veru nedávam, nikdy sa mi nepodarilo splniť, skôr sa mi podarilo splniť to, čo som si zaumienila v priebehu celého roka - postupne ide všetko ľahšie:)

Unknown povedal(a)...

Ja si už predsavzatia nedávam, príde mi to tak trošku že sú to zväčša "prázdne reči"....skôr si tak niečo poviem počas roka čo potom aj dotiahnem do konca... ináč Baši želám úspešné dokončenie semestra, tie nervy už viem aj ja čo to je študovať na VŠ a teda stresu až až, aj keď musím sa priznať že som spoznala dve super baby s ktorými sa tak trošku spolu učíme a tak ten stres aj opadáva postupne a hlavne keď sme viaceré aj to ide ľahšie... :)

Unknown povedal(a)...

Danka, ďakujem!! Prajem aj tebe veľa síl..Mne to vôbec nejde tento semester, ale že vôbec :( Dúfam, že ste na tom lepšie kočky a odsýpajú Vám skúšky/písomky.Už sa teším, kedy bude "PO" a môžem sa venovať veciam, čo ma viac bavia :) A super, že máš spolubojovníčky :) My sme tiež ešte v Bc. stupni boli taká skvelá partia/ajj keď na externom/ ale boli to krásne časy...Potom som mala prerušené štúdium a tak sa mi to nejako celé natiahlo, že "starí" spolužiaci už dokončili a ja ešte bojujem...Ale už to nejako dám! Držime si palce!

Unknown povedal(a)...

Ahoj, máš moc hezký blog! Budu ráda když mrkneš i ke mě :) A můžeme se navzájem odebírat, co říkáš ?:) Dej vedět do komentů :)
Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

Unknown povedal(a)...

Lucka, ďakujem:) rada..

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))