štvrtok 16. januára 2014

testovali sme novinku :) a ešte a pár slov k spoluprácam...

Ahojte krásky :)

včera som si vyskúšala aké to je očakávať balíček plný vzoriek a testerov :) Možno ste si všimli na našej FB stránke, keď sme informovali o dvoch nových značkách, ktoré by sme radi zaradili do ponuky.
No a balíčky /síce s meškaním/ dorazili včera.
Skriptá a poznámky šli bokom :D
Včera večer som skúšala telový píling a je skvelý, teda aspoň podľa mňa a priateľa :)
 Nejaký čas po sprche mi ešte pokožka voňala ako medovník :)
Ja veľmi dúfam, že sa výrobky budú páčiť Vám, aj ostatným zákazníčkam..
Sú aj v rozkošnom balení a samozrejme vyrobené z prírodných surovín.
Zloženie si ešte detailne prejdem, ale vyzerá to fajn (aspoň tie produkty, ktoré som mala možnosť reálne vyskúšať).
Nechcem Vám ale prezradiť už viac, pokiaľ nebudeme mať podpísané dohody o spolupráci a nenaskladníme tovar...Dúfam, že všetko pôjde hladko a vyhnú sa nám komplikácie :)

Potom samozrejme sa môžete tešiť na pár vzoriek, testerov a produktov!

A keď sme pri tom testovaní, posledných pár dní som začala registrovať rôzne diskusie, príspevky, útoky a podobne na niektorých blogoch (najmä u susediek v ČR).
Myslím, že ste ich zaregistrovali tiež.
Týmto v žiadnom prípade nechcem do toho rýpať. Priznám sa, nečítala som všetko, prišlo mi z toho "špatne"...
ALE nedá mi nereagovať na jednu vec...
Dosť sa rozoberali rôzne spolupráce, útoky na predajcov/eshopy, PR oddelenia, a blogy ktoré akože nemajú čo povedať a sú vytvorené len za účelom získavania výrobkov zadarmo..

BioBeauty má tiež zopár spoluprác..

Snažíme sa byť fér voči blogerkám aj voči čitateľkám.
 Možno ste si všimli, že čo sa produktov na testovanie týka - snažíme sa vždy zasielať iné produkty. Proste aby 10 z Vás nepísalo o jednom a tom istom výrobku ešte aj v rovnakom čase...
Tie ktoré s nami už spolupracovali, vedia, že nikdy do obsahu nezasahujeme, nestanovujeme termíny.
Chcem aby ste vedeli, že si uvedomujeme čo pre nás napísaním recenzie robíte...
Takže baby, zo srdca ďakujem, že ste ochotné produkty krásne nafotiť, skúšať, skúmať zloženia a napísaťo ich účinkoch, o pozitívach aj negatívach...
No a zároveň to robíte aj pre seba a svoj blog :) Keďže predpokladám, že  blogujete pre ľudí, ktorí Váš blog navštevujú a čítajú  :)
Je to podľa mňa taký milý kolobeh, milá spolupráca...Nemyslíte?
Samozrejme za predpokladu, že obe strany jednajú fér...
Ale v našom prípade myslím, s týmto nie je problém :)

Zároveň by som rada uviedla dôvod, pre ktorý neprijímame každý návrh na novú spoluprácu...

Veľa dievčat nám píše, že by chceli skúšať naše výrobky a písať o nich,  no žiaľ nemáme také kapacitné možnosti,  aby sme dievčatám, ktorých blog vznikol týždeň predtým ako nám napísali (a ďalším eshopom ), posielali hneď produkt na testovanie a začali spoluprácu. Zatiaľ to nejde...

Preto sme sa rozhodli popracovať na nových podmienkach spolupráce.  Nebojte sa, nič zaväzujúce.  Len skrátka zverejníme naše podmienky a princípy.  Zároveň to chceme urobiť pre Vás zaujímavejšie, aby ste možno mali nejakú motiváciu, a viac výhod. Všetko sa samozrejme dozviete..

Ak ste toto moje "vyznanie" dočítali až sem, tak Vám ďakujem :)

Prajem Vám pekný deň a kopec inšpirácii pri písaní :)

* Baška*



12 komentárov:

Natálka - Little Gem povedal(a)...

zrovna vaše spolupráce jsou super! čtu pravidelně Katku, která testuje vždycky poctivě, dělá podrobnou fotodokumentaci atd., plus si vždycky načtu i ostatní recenze, jak je dáváš na FB. takže jen tak dál! :)

Ela z aboutcosmetics.eu povedal(a)...

"Špatne" je už aj mne niekedy a popravde spočiatku ma niektoré články rozčúlili alebo pobúrili, vášnivo som diskusie sledovala a komentovala, ale je to stále to isté a neoplatí sa nad tým zamýšľať. Súhlasím s tým, že niektoré firmy nemajú vytvorený správny plán spolupráce alebo ako to nazvať...ale to je ich problém, v tom prípade je na každej blogerke, či ponuku prijme alebo odmietne...Myslím, že sa to už takmer vždy dá dopredu tušiť - už len napríklad podľa toho ako ma oslovia, či menom, alebo milá blogerka - vtedy viem, že mail išiel asi každej blogerke:))...musím povedať(klop klop), že som celkom rada, že zatiaľ v slovenskom prostredí takéto články nečítam...keď totiž idem na blog, tak by som si rada oddýchla a nie sa rozčúlila...

Unknown povedal(a)...

Dakujem Natalka :) a Eli ako vzdy s tebou sa neda nesuhlasit :) blog by mal byt oddychovka a relax a nie "kovbojka" kde ta este urazia ak vyslovis nazor..nech sa nam take veci vyhybaju aj nadalej :)

Unknown povedal(a)...

ja Ti verim, a viem ze urcite vyberas spravne bloggerky, baby su super

Katka (My Cosmetic Tests BLOG) povedal(a)...

Tak to už je o každom, ale zas zakladať si blog len aby som dostala spolupráce... hm... Inak sa mi tvoj názor veľmi páči a som rada, že si jedna z tých správnych ;-) Pravdupovediac, mňa recenzie bez fotky ani nebavia, nejak ma to nemotivuje čítať =) a som rada, že sme sa tak nejak dali dokopy =)

Anonymný povedal(a)...

Som zvedavá na nové značky, ja sa vždy veľmi teším na každý balík na pošte, hlavne keď je v ňom prírodná kozmetika - to je pre mňa ako malé vianoce :D A som rada, že ti nevadilo aj zverejnenie recenzie, v ktorej som trošku rýpala do zloženia :)

Unknown povedal(a)...

Praveze som rada aj za negativne recenzie :) jasne ze sa viacej tesim ked produkt "sadne" ale zasa keby vsetko bolo dokonale a stale vuchvalovane tak asi by to bolo podozrive :) Naopak, tvoja recenzia a vytknutie zlozenia bola pre mna a myslim aj pre citatelky/zakaznicky prinosna ;) postupne pracujem na tom, ze z kazdeho vyrobku komplet prepisujem zlozenie a uverejnujem pri popise produktu..len to trva dlho :( zaujimave ze vela nasich dodavatelov nikde na oficialnych strankach toto zlozenie detailne nezverejnuju...hm..tak opisujem z etikiet :) takto sa aspon kazdy pre koho je to dolezite dozvie o vsetkych zlozkach..predsalen v kamennej drogerii lahko chytime krem a studujeme, na eshope je to tazsie..A Katka, tesi aj mna velmii ze sme sa "nasli" :) A OBROVSKA VDAKA za tvoju recenziu na tuhy umyvaci krem...mala som s nimi nacatu spolupracu este pred vianocami, prave na tieto "mydla" a bala som sa presne tohto..Na(ne)stastie mali nejake problemy s dodavatelom tak sme to nechali na januar a do toho tvoja recenzia...takze tieto veci u nas nebudu...ale maju v ponuke aj ine znacky, mozno nieco vyskusame neskor :)

saveonbeauty povedal(a)...

Napad zverejnit zlozenie je super - aspon nemusim skladovat doma krabicky, ked nieco hodnotim az po dlhsom case :)

Suzzie povedal(a)...

Ja veľmi rada splupracujem s BioBeauty..je to veľmi milá spolupráca..a ďakujem za túto možnosť :))

Unknown povedal(a)...

Ja som veľmi rada že môžem spolupracovať s biobeauty, testovať produkty a písať recenzie :) Veľmi, veľmi ďakujem za možnosť ;-))

Unknown povedal(a)...

rebeka, suzzie, a aj ostatne baby, my sme radi, ze mozeme spolupracovat s Vami :)

Katka (My Cosmetic Tests BLOG) povedal(a)...

Som rada, že som pomohla ;-)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))