štvrtok 16. októbra 2014

niečo z mojich obľúbencov

Zdravím Vás krásky !

Možno si ešte pamätáte, keď som sa vyjadrila, že odo mňa recenzie v pravom zmysle slova neuvidíte. Ono to stále platí, ale premýšľala som trošku a napadlo mi - keďže používam "naše" výrobky, že Vám niečo napíšem z času na čas o mojich obľúbencoch :) Možno zistíme, že máme spoločného favorita :)

Dnes to spojím aj s vecičkami, ktoré nie sú "od nás" ale mám z nich takú radosť, že až :)

Tak tu ich máme pokope :) 


Poďme ale k jednotlivým zlatíčkam :)

V jednoduchej plechovke sa ukrýva jeden z tých lepších  krémov na ruky aké som dosiaľ vyskúšala.

Priniesla mi ho kamarátka zo Škótska....
Vie, že ulietavam na takýchto vecičkách :)  

Je vyrobený z kakaového masla, včelieho vosku a esenciálnych olejov. Voní božsky, pripomína mi to vôňu ručne robených sviečok zo včelieho vosku, ktoré sa zvyknú predávať na vianočných trhoch :) . Vie si poradiť aj s popraskanou pokožkou na rukách a nepríjemnými zádermi v okolí nechtov. 



.



Problémom je azda len to, že je nesmierne mastný. Používam ho len na noc, pretože v práci si to neviem celkom predstaviť. 
Na nočné "namazanie" rúk si však neviem predstaviť lepší krém (zatiaľ) ;) . 


Na Slovensku som ho zatiaľ nikde nevidela, ale podobne "fungujú" tuhé telové krémy - napríklad od našej  milovanej Soaphorie :)  Kuk ku nám na eshop :)





V každom prípade pri tuhých krémoch je veľmi praktická nejaká nádobka, kde krém schováme - aby sa naň neprášilo a aby dlhšie vydržal...Toto mi trošku chýba pri spomínanom kréme od Soaphorie, ale verím, že časom poriešia aj tento "problémik" :) 

***

 Ďalším produktom, je organický deodorant. Priznám sa, že som nebola plná bohvieakých očakávaní - predsalen - nie je príjemné, keď sa človek spotí - je v práci (škole) , nemá sa kde umyť, prezliecť sa..Bála som sa, že to proste nebude stačiť..

Som rada, že som sa mýlila. Teda - používam ho len tretí deň, ale zatiaľ funguje skvele! Voním celý deň :),  nezafarbilo sa mi ani čierne oblečenie, nedráždi ani po holení.
Používam ho ráno, po sprche, naberiem trošku na prst a vmasírujem do podpazušia - je to ako krém - úplne sa vstrebe po chvíľke. 

Vône sú jemné , môj favorit je INNOCENCE, ale aj Benátska noc je príjemná, treba si privoňať :) 



 ***

 No a dostávam sa k najobľúbenejšiemu produktu ktorý mi robí spoločnosť takmer každý deň :) Rúžik od vegánskej kozmetiky COSM´ETIKA.  Konkrétne tento je v odtieni Cool Pink - ale farba je trošku skreslená, je to jemne studenší odtieň..Mám už všetky 4 ! Neodolala som :) Sú krémové, pekne hydratujú, nezvýrazňujú šupinky na perách..Výdrž majú obstojnú - doobeda vydrží, po obede nanášam opäť.  Jediná vec, ktorá mi trošku vadí, je že sa otláča - na šálku od kávy napr. Ale keď si vezmem na pomyslené váhy prírodné zloženie, tak tá "drobnosť" že necháva za sebou stopy mi vlastne až tak nevadí :) 
Priznám sa, že rúže som nikdy nepoužívala - väčšinou len balzam na pery, pretože ich mávam často suché.  Ale v poslednej dobe ich mám niekoľko - na moje pomery by som povedala, že až moc :D spolu 6 ks..Ja viem, že pre niektoré z Vás je to úplne zanedbateľné číslo ale keď to pôjde takto ďalej, tak dobehnem aj Vás, milé "rúžové maniačky" :))))

odtieň Cool Pink

***

 Na záver chuťovka - parfémová voda CLEAN, kupovala som cez parfums.sk v podstate "naslepo", pretože som nemala možnosť vyskúšať ako vlastne voní.  
Nechala som sa inšpirovať len opisom a intuíciou a priznám sa aj obalom a flakónom  - jednoduchý a čistý - proste na mňa zapôsobil svojou jednoduchosťou a neľutujem. Vôňa je charakteristická, možno nie pre každého vyhovujúca ale ja ju milujem! Vystriedala som po dlhej dobe Chloé, ktorej bolo všade plno a to mi trošku začalo vadiť. Takto nevoní nikto v mojom okolí a to ma baví :) 

Už len také malé plus - nebije sa ani s deodorantom Innocence od Soaphorie - sú to obe také čisté, nevtieravé vône, takže za mňa dokonalá dvojka :) 


Tak toto sú moji obľúbenci, aktuálne :) Ak Vás zaujal takýto typ príspevku, určite mi dajte vedieť a keď niečo pribudne do mojej kabelky či kozmetickej taštičky alebo do kúpeľne, rada sa s Vami o to podelím :)
Už ste skúšali niektorý z týchto krásavcov?

Ďakujem za Vaše mailíky aj komentáre :) 

***Teším sa na Vás pri ďalšom príspevku ***

Bozkávam!

Baška

8 komentárov:

Dada povedal(a)...

Mňa osobne recenzie kozmetiky až tak nebavia, ale n druhej strane takéto kozmetické tipy, "minirecenzie" môžem, takže pokojne aj nabudúce! :) Zapáčil sa mi najmä deodorant od Soaphorie, ďakujem za tip! ;)

Unknown povedal(a)...

No tak dezodorant ma veľmi prekvapil, ešte som také niečo neskúšala, musí to byť super :)

dawnielicious.blogspot.sk

Unknown povedal(a)...

dada, nie je zač, deodorant prekvapil skutočne aj mňa, v tom dobrom, určite odporúčam aspoň popremýšľať nad vyskúšaním :) a určite sa ešte niečo podobné objaví na blogu časom, keď natrafím na niečo čo ma takto zaujme :) želám ti pekný dník! Baška

Unknown povedal(a)...

Danielka, mne sa najviac ráta, že je bezpečný pre telo :) to že voní je také pekné plus :) Ale samozrejme, nemusí každému vyhovovať.. Pekný dník aj tebe želám!

saveonbeauty povedal(a)...

jéééé, Baši, super, takéto články mám silno rada, určite v tom pokračuj a dávaj tipy na nákup v e-shope, my to len uvítame :)
Ten krém vyzerá božsky a deo budem musieť vyskúšať... vidím to tak na skorú objednávku :D
A tiež by ma zaujímal ten parfum...
saveonbeauty

Unknown povedal(a)...

ďakujem :* som rada, že sa páčil príspevok..ja sa rozpíšem časom a snáď to bude lepšie :D ono určite podobné články pribudnú, vždy keď bude niečo zaujímavé a nie len z nášho eshopu :) tak ako vy mňa inšpirujete, tak možno niekomu pomôže aj môj tip :) Budú to všetko veci, ktoré reálne používam a vždy môj názor či pocit z výrobku - či už dobrý alebo horší :)

Katka (My Cosmetic Tests BLOG) povedal(a)...

Mrzí ma, že ti to nevyšlo a viem si predstaviť, ako ťa to zarmútilo a nahnevalo, ale presne ako hovoríš - svet sa nezrúti kvôli skúške. Držím palce pri ďalších ;-) Hlavne nestrať optimizmus.
Na ten deodorant od Soaphorie som sa teda riadne namotala a pravdepodobne si ho aj v blízkej dobe zaobstarám ;-) /nechceš ho dať do boxu?:-)/
V živote asi nemám človeka, ktorý by ma nejakým spôsobom neinšpiroval - pozitívne alebo negatívne. Či už je to zvládanie jednotlivých situácií, životný postoj, štýl alebo hocičo. Snažím sa v každom vidieť len to dobré, čo sa mi už pár krát nevyplatilo, ale stále verím, že v každom človeku je niečo dobré, len to treba nájsť a nezavrhnúť =)

Pampeliska povedal(a)...

Tuhý krém na ruky som ešte asi nevidela. Zaujímavé, aj keď na deň to nie je a ja by som potrebovala niečo celodenné na suché ruky nie len na noc, ale zase na večerné premazanie to môže byť dobré.
Deodorant ma nenalákal. Zatiaľ si neviem predstaviť natierať si niečo také pod pazuchy a ja skôr potrebujem niečo proti poteniu a nie pachu alebo lepšie povedané proti poteniu aj proti pachu.
Rúže nemám. Mám len jeden lesk aj ten som dostala. Používam len balzamy, lebo mám suché pery, ale najnovšie som si kúpila aj farebný balzám a je to sranda, len škoda, že nevydrží dlhšie, ale zafarbí a hydratuje v pohode. Takže tento rúž tiež vyzerá lákavo. Ale zatiaľ si ostávam pri balzamoch.
Voňavka vyzerá pekne, len škoda, že si nám z nej trochu nestriekla do článku, aby sme vedeli ako vonia :) Takéto články mám rada.

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))