piatok 16. augusta 2013

Friday, i´m in LOVE :)

Dočkali sme sa piatku :)



Ako sa máte? Ja sa veľmi teším, že už je víkend zajtra :) 

A na tento sa špeciálne teším, lebo ideme v nedeľu do Trenčína na letisko..Také malé prekvapko pre moju polovičku :) Vravievala som mu, že RAZ sa bude vďaka mne voziť v červenom Ferrari...On si myslel, že si robím srandu - veď na také auto nie som schopná našetriť :) 
Ale kúpila som mu kupón na polhodinovú jazdu na F430 :) Asi  Vám nemusím hovoriť ako sa potešil..
No a v nedeľu je jeho veľký deň :) 

Inak ak by ste chceli niečo podobné - mrknite na www.sportiak.sk - ja som vychytila akciu na zľavovom portáli, kde to bolo o 50% lacnejšie - vtedy sa to fakt oplatí...Takže oči na stopkách :) 

To len tak na okraj :) 

Idem práve pripraviť balíčky so vzorkami a letím na poštu. A trošku sa snažím urobiť si poriadok v papieroch - čo z duše nenávidím, ale musím :( 

Chcela by som sa Vám ešte veľmi pekne poďakovať za všetky milé komentáre, ktoré mi tu nechávate a aj za krásnu návštevnosť na blogu..aj za účasť v GA :) Úprimne? 
Nečakala som to, a som strašne rada, že som  to skúsila s blogom...
Pár mesiacov dozadu som niekde na FB natrafila na jeden blog..Priznám sa, že dovtedy som tento "svet" neregistrovala...
Ale postupne som objavovala nové a nové blogy a nejako automaticky som ich začala pravidelne čítať...
a potom,  hovorím si - biobeauty musí mať blog :) 

Možno je to trošku od veci, keď Vám sem pridávam aj príspevky o svojich dojmoch, nápadoch, možno o svojom živote trošku - ale tak to cítim...
Ale ak by to presiahlo nejakú hranicu - kľudne ma upozornite :) 
Na druhej strane ak by Vás zaujímalo niečo viac - kľudne sa pýtajte :)

A ešte - ak by Vás napadlo niečo o čom by ste si chceli prečítať, nejaká nová rubrika, aktivita alebo čokoľvek - vítam všetky nápady :) 

Po skončení GA tu na blogu, budeme robiť znovu súťaž na FB (ak prekročíme hranicu 700 fanúšikov) takže budete mať možnosť zasa niečo vyhrať :))

Krásny deň Vám ešte prajem :)

Vaša B. 

3 komentárov:

Dada povedal(a)...

Mne sa práveže páči takýto prístup - že firemný blog nie je len "sucho" firemný, ale aj reálne zo života ľudí, ktorí v danej firme pracujú! :)

Barbora povedal(a)...

Teším sa z vášho blogu, ja som blogový svet objavila tiež pomerne nedávno - len pár rokov dozadu, ale začalo ma písanie článkov baviť. Články vôbec nemusia byť vždy len o kozmetike, aspoň je čítanie zábavnejšie :)

Katka (My Cosmetic Tests BLOG) povedal(a)...

aký milý príspevok! drahý musí byť vďačný za taký darček! :-) Páči sa mi, že tento blog nie je len o tom, aké super výnimočné produkty predávate, ale že je tu aj čosi zo života... je to také..ľudskejšie :-) priťahuje to ;-)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))