pondelok 9. septembra 2013

Ahojtee :)

Oddýchnuté po víkende?

Nemám priveľmi rada pondelky, lebo mi všetko strašne dlho trvá :) A čas strašne rýchlo beží...Pred pár hodinami, keď som si uvedomila že už je poobedie, zostala som zhrozená a obrazne povedané - šliapla som na plyn :) Takže som si "pohla", a už je všetko OK :)

 Teraz som si spravila čajík, a rozmýšľam, nad novými kombináciami darčekových košíkov :)  A v rámci relaxu, píšem tento príspevok :) Bude trošku viac "pracovný" ale aj taký občas napíšem, keďže BioBeauty je zároveň vášňou aj prácou :)

Máme pár noviniek, možno ste si už všimli.  Veľmi sa z nich teším :)

Trošku som zmenila dizajn blogu a som na seba strašne hrdá :D Zvládla som zmeniť tému, za takú, ktorú som naimportovala  z  inej stránky, nie predvolenú šablónu blogeru :) Ja viem, že to je možno smiešne, ale pred časom som nevedela ani čo je to outlook :P
To len tak na okraj :) Som živý dôkaz toho, že človek sa naučí hocičo, pri troche chcenia... :)

 Ako sa Vám dizajn blogu teraz páči?  Myslím, že je to teraz také lepšie čitateľné a trošku to korešponduje aj s naším eshopom a jeho farbami :)

Ďalšia novinka je , poštovné do ČR na eshope :)

Prišlo mi v poslednej dobe pár dotazov ohľadom tohto,a aj som si to všímala v komentároch na Vašich blogoch , v príspevkoch o našich produktoch...a aj na FB..

Tak sa nám podarilo aspoň trošku ich znížiť...
Dúfam, že Vás to poteší.
Síce je to len pre zásielky do 1 kg (ale 90 % produktov je pod touto váhovou hranicou) takže verím, že potešilo...
Dá sa samozrejme objednať aj ťažšia zásielka, ale už sa automaticky napočíta kuriér UPS a poštovné ako bolo predtým.

Krabička krásy sa do limitu zmestí vždy :) Táto septembrová má  cca 550-600g :)

Cez víkend, resp. v nedeľu večer som sa konečne pustila do nahadzovania nových produktov na eshop, ale ide mi to pomaly...Verím však, že už v najbližších dňoch to bude hotové. Určite Vám dám vedieť..

Ako ste trávili víkend Vy?  Podnikli ste niečo? Alebo ste si len dopriali oddych?

Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať za úžasné maily, ktoré mi chodia v rámci našej FB súťaže . Je to úžasný pocit , naozaj, všetky Vaše povzbudivé slová, a milé reakcie :) Doslova som šťastná, že to takto vnímate, pretože naozaj sa snažím do BioBeauty vkladať kúsok seba a pozitívnu energiu :) A toto je taká pre mňa veľká odmena :) ďakujem :))

A som veľmi vďačná aj za Vaše pripomienky. Sú naozaj konštruktívne a pomaličky ich prehodnocujeme a berieme do úvahy, a zohľadňujeme ich v našom ďalšom plánovaní..Pomaličky, postupne.. :)

Poštovné - lacnejšie do ČR si môžem odškrtnúť :)

Veľa z Vás sa ma pýtalo, či nebudeme otvárať na východe pobočku.. Juuj, rada by som, ale neviem si to teraz ešte predstaviť. Nie že by som nechcela, ale nie je to jednoduché. V novembri to bude len prvý rok, čo BioBeauty funguje a ešte si netrúfam...Ale naučila som sa nikdy nehovoriť NIKDY :) Takže možné je všetko..a mimochodom, dá sa s nami začať spolupracovať aj v rámci veľkoobchodu, prípadne spolupracujeme aj so salónmi krásy a lekárňami - čiže možno sa nájde časom niekto z Vášho okolia, s kým budeme spolupracovať :) A budete ná mať bližšie :)

Želám Vám krásny deň, napriek tomu, že je upršaný, usmievajte sa :) Vráti sa Vám to :)))

A keďže máme nový týždeň, tak Vám želám veľa pekných chvíľ v škole, v práci a pri všetkom čo budete robiť nech sa Vám darí :)

Pozdravujem

Baška


4 komentárov:

Brunwen povedal(a)...

Ááá, super, jen co dostanu výplatu, objednávám krabičku. :)

Unknown povedal(a)...

:)

L. povedal(a)...

Určite je teraz vďaka novému dizajnu stránka prehľadnejšia :) Hore by som ešte popracovala na logu BioBeauty a vycentrovala ho do stredu nejak výraznejšie a bolo by to dokonalé :) V jendoduchosti je krása :)

Unknown povedal(a)...

ano to planujem, toto ani nie je logo vlastne, len nazov blogu :) ale dakujem :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))