streda 30. októbra 2013

Čo nosím v kabelke :)

Ahojte kočky :)

Ako sa Vám darí? Ja som dnes v práci trošku špehovala blogy :) 
A strašne sa mi páčili príspevky typu - čo nosím v kabelke :) 

Tak som si povedala, že Vám ukážem moju :) 

Kabelky zbožňujem.  Nemám ich síce 20 :) (možno raz:)) ale aj tak si dovolím tvrdiť, že sú mojou úchylkou...
Dokážem si prezerať ponuky eshopov, stránky s kabelkami, prezerať si ich v obchode aj hodinu :) Aj Vy?

Mám rada originálne kúsky, kľudne aj hand-made..No nemám zatiaľ takú :( 
Ale keď som mala asi 15, tak som si zo starých riflí ušila také "žebradlo" (pardon za výraz, to môj ocino tomu tak hovorí :)) Tkú jednoduchú, obyčajnú  kabelu, cez plece, takú čo sa nezapínala, len sa vrch prehodil cez zvyšok tašky, ak viete čo myslím :)
 Bola som na ňu strašne hrdá :)

No ale poďme k obsahu mojej aktuálnej :)
 Táto je moja momentálne najobľúbenejšia. Nosievam ju najčastejšie, čo je možno už aj trošku vidieť :)

Kúpila som ju asi pred rokom, v Promod-e.  Láka na prvý pohľad :) Veľmi sa mi páčilo zapínanie a to, že sa dá nosiť aj ako crossbody. Ideálna a ešte aj krásna - teda pre mňa, Vám sa možno nebude páčiť :)




Kabelka nemá priečinky - čo je trošku nevýhoda, ale na druhej strane tam zmestím takmer čokoľvek :) 
Má len malé vrecko na zips, a také dva malinké priečinky zvnútra. 


Toto všetko do nej napracem :)


Kľúče, od domu a od obchodíku - počet príveskov samozrejme v nápadnom nepomere k počtu kľúčov :) Ale všetky mám od niekoho, a sú to také moje talizmanky :)

Telefóny - BioBeauty HOTLINE :) a súkromný, v puzdrach od priateľa :)

Kozmetickú taštičku - tú som dostala, myslím, že je z Avonu.
V nej nosím BBkrém, púder, štetec na púder, ceruzku na obočie, korektor, lesk, líčka a špirálu.  Mám pleť, na ktorej make up moc nevydrží, tak potrebujem mať pri sebe všetko náradie aj počas dňa :)

Deo Rexona - asi najlepší aký som kedy mala..pekne voní a naozaj účinkuje :) Je bez parabénov, alkoholu, parfému..Rexona Pure Protection - keby to niektorú zaujímalo :)

Zápisník/Diár - tieto PaperBlanc vecičky úplne milujem, majú rozkošný dizajn. Dajú sa kúpiť v Panta Rhei a aj v rôznych eshopoch..

Pero, na zapisovanie, dôležitých informácií :) Toto som dostala od bývalých kolegov na rozlúčku :) Dojali ma vtedy k slzám.  31.10. je to rok čo som od nich odišla.  Je to taká vychytávka, pretože vo vrchnáku je USBčko , je proste TOP! A ešte je aj krásne :)

Krémik - je to síce vzorka telového mlieka Compagnie de Provence Aníz Pačuli, ale milujem tú vôňu a používam ho ako krém na ruky, stále mám pocit suchých rúk, takže sa často počas dňa ním natieram :) Také praktické mini kabelkové balenie :)

Chloé :) moja naj :) To bola láska na prvé ovoňanie, doslova :)

Keksíky čo mi ostali z rannej kávy :P

Peňaženka - mám rada veľké a "zorganizované" peňaženky, s dostatkom priečinkov :) Táto je z Manga, kúpila som ju v lete v akcii, bola za naozaj dobrú cenu :)  Peňaženky sú taká moja druhá neresť, o tom možno nabudúce :)

Tak toto si nosím so sebou každý deň :)

Dúfam, že Vás potešil aj takýto, trošku iný príspevok :) Ak by ste sa chceli ešte niečo iné dozvedieť, o mne, o BioBeauty, kľudne mi napíšte, možno niečo prezradím :)

 Ak máte podobný článok na svojom blogu, určite mi pošlite link, veľmi rada si prečítam a dozviem sa niečo o Vás :) 
Čo sú Vaše "musím mať so sebou" veci -  bez ktorých  proste neodídete z domu ??? :)

Pekný večer Vám ešte prajem :)

Baška



6 komentárov:

Lucia povedal(a)...

krásna kabelka,mne sa velmi páči :) a aky mas v nej poriadok,ja nikdy neviem v nej nič nájsť :)

Unknown povedal(a)...

Krásna kabelka, také niečo potrebujem aj ja :) a tá kozmetická taštička nemá chybu (mám ju aj ja :P )

dawnielicious.blogspot.sk

Unknown povedal(a)...

dakujem baby :)

Hore nohami - Dolu hlavou povedal(a)...

Ja skrátka milujem takéto šmírovacie články :D Kabelky, kozmetické taštičky, "detské" izby.. Zaujíma ma všetko.. :D Nosíš toho so sebou pomerne dosť, to máš asi rovno aj namiesto posilky :D Ja nosím hlavne vždy vodu, pero, peňaženku (tiež potrebujem mať zorganizovanú peňaženku, inak som stratená), kľúče od domu a internátu a vreckovky.. :-)

S pozdravom Zuzka
www.sueandcolours.blogspot.sk

Unknown povedal(a)...

zuzka to si vystihla s tou posilkou :D A vodu sa snažím so sebou nosiť tiež - učím sa piť veľa tekutín, lebo som sa pár krát pristihla, že za celý deň toho moc nevypijem, čo je zlé:( len teda tú už do kabelky "nevopchám" :)

Unknown povedal(a)...

jej, pekna kabelka, prakticka, take mam rada, ja tiez mam taku prakticku a nosim ju bud na kociku, alebo ako crossbody, schvalne som hladala taku co ma dlhe ucho a je velka, ze dam do nej aj slona :D

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))