pondelok 28. októbra 2013

Monday, i´m in love :)

Ahojte :)

 Ako ste víkendovali?

Ja v sobotu celý deň v škole, dve dlhé prednášky sme mali, takže sme to tam nejako "vydrímali" :D

Ešte som  sa potom večer stavila v obchode poupratovať. No a zahájili sme s priateľom papučovú kultúru večer.  S vypnutým telefónom, pri peknom filme. Dobre mi to padlo..No a čo že bola sobota, občas sa smejeme na sebe, že starneme už :)

V nedeľu sme sa vybrali oberať šípky. Na môj najobľúbenejší čajík. Už ste skúsili čajík zo sušených drvených šípiek? Má neskutočne veľa vitamínov, a veľmi chutí. Aj taký neochutený, aj s medom.  Vyskúšajte :)
moja šípková kytička :)

Na FB už som zavesila foto kytičky, priateľ fotil aj mňa ako oberám :) Ale to Vám sem nedám :) Moje domáce kreácie oblečenia s heslom HLAVNE POHODLNE, nie sú moc "trendy" :D

Pekný víkend, naozaj som si oddýchla..Takže mi  ani neprekáža, že je opäť pondelok. Pekne som si doobeda rozvrhla čo všetko treba postíhať,  pomaličky si odškrtávam :)

Baby a aby som nezabudla, chcela som Vám už dlhšie napísať  k recenziám pár poznámok -

S viacerými z Vás som už spolupracovala. Veľmi Vám ďakujem za zverejnené recenzie, za to, že ste si dali tú námahu výrobky pekne pofotiť, napísať o ich zložení (aj s výhradami :) o ich účinkoch, o Vašich dojmoch a pocitoch po použití a tak celkovo ďakujem za každú jednu pozitívnu, aj negatívnu recenziu :) 
Spolupráce sme neukončili...
Viaceré ste mi písali, či ešte mám záujem spolupracovať, pretože som sa neozvala.. ..mrzí ma to, ale nestíham tak ako by som chcela, moja chyba, musím si nájsť systém...To sa nechcem teraz vyhovárať alebo niečo..A ÁNO určite budeme spolupracovať, ak budete chcieť:) 
ALE,  je Vás už viac, a aj keby som veľmi  chcela každej z Vás poslať každý týždeň produkt na testovanie, žiaľ nie je to možné. Rozmýšľam ako to celé zorganizovať, aby to bolo fér voči Vám všetkým a zároveň únosné pre mňa, aj z časového a skladového hľadiska...
Budem sa Vám ozývať priebežne, raz jednej, raz druhej atď a podľa toho ako budem mať k dispozícii vzorky, prípadne plné balenia na testovanie..Môžete sa mi kľudne pripomenúť mailikom, budem len rada :)
Samozrejme, ak čokoľvek potrebujete,  máte dotaz, radu, otázku..kľudne mi píšte - najlepšie na firemný email biobeauty@biobeauty.sk

A tak..Ja dúfam, že sa nám bude dobre spolupracovať aj naďalej :)

Pekný dník Vám prajem, usmievajte sa :) Bude Vám lepšie :)

2 komentárov:

Unknown povedal(a)...

Šíkový čaj zbožňujeme aj my doma :) Vždy si robíme zásoby na zimu :) Víkend som aspoň ja trávila doma upratovaním, doháňala som to čo som počas týždňa nestihla a oddychovala pri teplom čajíku a seriáloch :) Ešte ma čakajú 3 dni voľna tak dúfam, že ich naplno využijem a potom opäť začínam zarezávať v práci celé dni :(
P.S.: Aj my ďakujeme ;) Missy
LipstickJungle

Unknown povedal(a)...

aj vy ste čajíkové ? :) super a teda prajem pekné chvíle počas ďalších voľných dní :) a veľmi ďakujem za krásnu recenziu na zlatý krémik na ruky :) úžasne foto, naozaj :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))