nedeľa 28. septembra 2014

ako bolo na BioBeauty dni + ako ja vidím našu novinku dekoratívku "Cosm´etika"

Ahojte moje milé  :)

chcela som Vám napísať ako nám bolo na BioBeauty dni II, o mojich dojmoch a radosti, ktorú návštevníčky aj kočky ktoré pre nás líčili na mňa preniesli  a prečo sme sa rozhodli práve pre Cosm´etiku :)

Ako dúfam viete (ak pozorne sledujete náš FB), v piatok 26.9.2014 sme zorganizovali BioBeauty Day - v poradí už druhý.
Hlavným dôvodom bola prezentácia novej značky dekoratívnej kozmetiky - Cosm´etika - jedná sa o vegánsku a bio dekoratívku, ktorú vlastní pani Michaela z ČR. Sama je vegánka a preto dohliada na celý proces výroby - takže so 100% istotou sú všetky ich produkty vegánske (tzn. žiadne živočísne prísady a produkty neboli použité na výrobu a ani žiadna zo zložiek a výrobok samotný nebol testovaný na zvieratách).
Osobne mi je Cosm´e tika veľmi sympatická najmä filozofiou a potom skvelým nápadom na tzv. refill systém - možnosť vyskladania si svojich najobľúbenejších a najpoužívanejších odtieňov očných tieňov ( v budúcnosti pribudnú aj lícenky a púdre). Pre mňa osobne je to veľké plus, pretože vlastním (na ženu možno málo) pár paletiek, z ktorých dokopy používam cca 5 odtieňov očných tieňov..Takto si môžem vyskladať tú svoju škálu, ktorú aj reálne budem používať.  Som klasik najmä čo sa líčenia týka - neovládam všelijaké triky, tak si každé ráno vystačím so základom ako je BB/CC krém, ktorý ale nanášam len na potrebné miesta, púder, pretože mám mastnejšiu pleť - tak nech sa hneď nelesknem:) ...Očné tiene ak použijem, tak len béžové/hnedé odtiene, maximálne linku a maskaru. No a v poslednej dobe som prepadla mánií rúžov :) Ale o tom možno nabudúce :)
 Takže som si poskladala svoju paletku Cosm´etika  - s matným čiernym tieňom(používam na dotieňovanie linky), matným hnedým ( skvelý na obočie) a béžovým a svetlo ružovým(ten poslúži aj ako rozjasňovač).
Konzistenciou, výdržou a pimentáciou sú skvelé - potvrdené aj Betkou a Majkou - našimi vizážistkami, ktoré celý piatok na BioBeauty dni líčili.
No a keď som pri tom našom BioBeauty dni - ďakujem za úžasný deň.  Dúfala som, že príde pár zákazníčok, ktoré budú chcieť vyskúšať produkty, nechať sa skrášliť a poradiť si ako sa správne nalíčiť, ale že Vás príde toľko, to mi ani v tom najkrajšom sne nenapadlo :) Ďakujem! Už teraz sme s dievčatami vizážistkami  riešili nasledujúcu akciu, pretože aj im sa veľmi páčilo. Každopádne už teraz viem, že dve vizážistky budú málo, takže sa poriadne pripravíme :) Vidím to niekedy v prvej  polovici budúceho roku, budeme o tom včas informovať...


Želám Vám krásne dni !
Mne začína kolotoč v škole ( 7.10. mám obhajou DP, napriek dobrému  hodnoteniu od oponenta, som mierne v strese :(  a okolo 20. teho mám  prvú štátnicu z troch, takže po nociach sa už pekne učím..ak si spomeniete, držte mi palceky :) ) ďakujem <3

Pridávam ešte zopár fotiek z akcie -  ak Vám náhodou unikli na FB či Instagrame :)










3 komentárov:

Ela z aboutcosmetics.eu povedal(a)...

jój, tak veľa síl do učenia! držíme palce!

Unknown povedal(a)...

elii, dakujem z celého srdca :) dnes u mna vecer sice zavladla, velmi popularna prokrastinacia, viď clanok na blogu, no a určite k tomu môžem pripočítať aj posedenie s mamou na terase, zabalena v deke a s pohárom vinka :D ale zajtra od rána idem pokračovať v učení:) ale verím, že mi dáš/dáte za pravdu - že ponuka od maminy, keď prídem na víkend - "dnes si daj pauzu a poklebetíme" - to sa skrátka neodmieta :))))

Beast Loves Beauty povedal(a)...

Držím palce :) A dúfam, že ďalšíkrát sa mi podarí prísť, dlho som sa na to tešila a nakoniec nič z toho. Možno by to mohlo byť nabudúce v sobotu? :) Rada by som sa niekedy nechala nalíčiť niekým iným, som zvedavá, čo by z toho vzišlo :D
No a linka od Cosm´etika je moja prvá prírodná a je dosť možné, že bude aj posledná - v dobrom slova zmysle. Používam ju už niekoľko mesiacov a som s ňou spokojná :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))