utorok 21. októbra 2014

update + GA :) 21.10.2014

Ahojte krásky :)

Dnes som mala doobeda trošku taký deň blbec. Ak sledujete môj instagram, tak ste možno postrehli, že dnes som mala prvú štátnicu. No nedopadlo to podľa mojich očakávaní .... Ale už som si na tej našej škole užila toľko nervov, že nejako som to nebrala ako tragédiu.  Samozrejme, že to naštve. A dosť. Hlavne na seba sa hnevám, ale už to nezmením.  Teda zmením - na opravnom termíne v januári :) Medzitým ma čakajú ešte ďalšie dve, takže nejako mi nezostáva čas na fňukanie :) V každom prípade Vám chcem povedať len toľko, že pre jednu nepodarenú skúšku sa svet nezrúti. Preto keď aj Vám sa niečo nepodarí, nevadí.  Hlavu hore a úsmev a ide sa ďalej! 
Takto som dnes čakala kým prídem na rad..dlhých 5 hodín v strese...


No, po štátnici som utekala do PK, pretože som včera nebola v práci a nakopilo sa niekoľko objednávok -takže ak to čítate milé zákazničky - Vaše objednávky sú pobalené a zajtra sa odosielajú :)

***
Už dlhšie som mala vyhliadnutý svetrík alebo lepšie pulóver v jednej predajni u nás v PK.  Som si povedala, že po štátnici za odmenu.  No keďže to dnes nevyšlo, tak som si ho zaobstarala pre útechu...
Dôvod si skrátka treba nájsť, že? :)
Taký úplne jednoduchý, milujem také mäkkučké pulóvre a teším sa z neho veľmi!
Na fotke sú aj úzke čierne slim nohavice (v akcii 50% - to som tam nemohla nechať) a tiež moja milovaná kombinácia 
Cosm´etika tienikov, ktorú som si vyskladala pre seba. Čo poviete ?
Mne presne tieto tiene vyhovujú.
Čierna klasika na linku, matný hnedý na obočie aj ako očný tieň no a bledučké odtieňe používam aj ako rozjasňovač :)
Celkom sa mi páči tá myšlienka - vyskladať si svoju paletku :) Ako sa páči Vám? Ak Vás zaujíma táto značka  pripájam link  - kde nájdete celú ponuku :) Ak Vás nezaujala, toto preskočte :) 


***
Dnešný večer, hneď po dopísaní tohto článku budem venovať sebe :)  Dnes som  si kúpila nové vydanie TOPFASHION časopisu a teším sa na čítanie a prezeranie obrázkov. Milujem vôňu nového časopisu:) 

kabelku VS mám z fb stránky  tejto :)

***
No a aby dnešok nebol len o mne ale aj pre Vás, pripravila som si pre Vás jednu malú GIVEAWAY !!!!

Súťažiť môžete o skutočne chic knižku - tuto krásnu a milú (čítala som a páčila sa mi :)) 

Aj s malým venovaním odomňa :)


Stačí ak mi napíšete do komentára čo alebo kto Vás v živote inšpiruje a prečo  :) 
Nechajte prosím v komentári aj svoju mailovú adresu. 
Z komentárov vyžrebujem 1.11.2014 jednu z Vás, ktorej pošlem knižku a ešte voňavé prekvapko z francúzskej kozmetiky z nášho eshopu


Ak Vás zaujíma náš blog, môžete si kliknúť na odoberanie noviniek. 
Prípadne nás sledujte na FACEBOOKU alebo aj na INSTAGRAME

Neunikne Vám tak žiadna z noviniek alebo súťaž :)

Želám Vám krásne dni!

Vaša Baška

11 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Ma najviac inspiruje moja teta, má viac než 47 rokov, a je fakt krásna, elegantná! Ludia sa od nás pýtajú, či sme sestry, a ja mám len 27. :D
varga.anita718@gmail.com

RommieMax Blog povedal(a)...

ja sa inšpirujem kdekoľvek alebo pri hocikom ked sa mi niečo veľmi zapáči:) držim palce nech sa ti podaria aj tie ostatne a hlavne ten opravny v january
aj.ro.na.trio@gmail.com

saveonbeauty povedal(a)...

:) Som sa dobre pobavila na tom svetríku :)))... Zo štátnice si nerob ťažkú hlavu, je mi síce jasné, že si to už chcela mať z krku, ale nevydalo, no :)... Ja som síce štátnice porobila všetky, ale väčšina z ročníka /vrátane mňa/ to vďaka jednej neurobiteľnej skúške dotiahla až k podmienečným skúškam :) No, porobili sme a dnes sa už akože teším až z 2 titulov :D.
Knižka vyzerá veľmi zaujímavo, takže sa rada zapojím :)
Ťažko vybrať jednu osobu, ktorá ma inšpiruje. Ale keď musím, tak vyberiem svoju pratetu, ktorá má síce už takmer 80 na krku, ale furt vyzerá tak o dvacku mladšie, minimálne :). To bude aj tým, že je slobodná a bezdetná a v tomto ma teda zatiaľ tiež prudko inšpiruje :D...
Ale samozrejme, nie je to len o tom, to len ten môj beauty-blogerský duch sa nezaprie :)...
mail na blogu :) saveonbeauty

Miška povedal(a)...

Mňa inšpirujú malé deti! Možno je to aj tým, že sa cítim ako také jedno už "vyrastené", ale to ako vnímajú okolie, ľudí, seba samých... ich svet je iný, krajší, čistý. Preto sú pre mňa najväčšou inšpiráciou. =)
msutkova@gmail.com

Darina Babišová povedal(a)...

mňa inšpiruje moja mama...prežila si neskutočne veľa vecí či už zlých alebo dobrých...dokázala vychovať aj mňa aj brata a myslím že sa jej to podarilo...denne ma učí novým a novým veciam :) neskutočne ju ľúbim a obdivujem za to všetko :)
dara.petrovicova@gmail.com

Katka (My Cosmetic Tests BLOG) povedal(a)...

Mrzí ma, že ti to nevyšlo a viem si predstaviť, ako ťa to zarmútilo a nahnevalo, ale presne ako hovoríš - svet sa nezrúti kvôli skúške. Držím palce pri ďalších ;-) Hlavne nestrať optimizmus.
Na ten deodorant od Soaphorie som sa teda riadne namotala a pravdepodobne si ho aj v blízkej dobe zaobstarám ;-) /nechceš ho dať do boxu?:-)/
V živote asi nemám človeka, ktorý by ma nejakým spôsobom neinšpiroval - pozitívne alebo negatívne. Či už je to zvládanie jednotlivých situácií, životný postoj, štýl alebo hocičo. Snažím sa v každom vidieť len to dobré, čo sa mi už pár krát nevyplatilo, ale stále verím, že v každom človeku je niečo dobré, len to treba nájsť a nezavrhnúť =)
k.ondasova@centrum.sk

Pampeliska povedal(a)...

Páčilo sa mi na insta, že aj keď si skúšku nespravila brala si to s hlavou hore :) Tak som sa dostala aj na tvoj blog a cez víkend (ak čas dá) sa ho chystám obkukať.
Svetrík sa mi páči.
V poslednej dobe sa chodím často inšpirovať na vintageblog.cz, ktorý píše jedna úžasná Vivi. Neviem, čim to je, či tými fotkami, jej slovíčkami, úžasnými článkami, tipmi... ale na jej blogu vždy nájdem niečo, čo ma inšpiruje, povzbudí a ja z tade odchádzam nabitá energiou :)
Práve u nej som čítala o týchto Chic knižkách a preto si na ne brúsim zúbky. Takže táto knižka by ma veľmi potešila.
pampeliska.pupavova@gmail.com
Prajem pekný večer :)

ZdeňkaM povedal(a)...

Určitě mě inspiruje moje maminka, protože i když zažila mnoho nepěkného stále má úsměv na tváři. V oblasti oblékání, účesů či líčení mě inspiruje kde kdo ať je to někdo venku nebo na internetu. :)
zdenkamartinakova@gmail.com

Lenka Brestenská povedal(a)...

Nuž, mňa inšpiruje kopec ľudí okolo mňa, kopec vecí z kníh, ktoré čítam, ale najviac moje dve dcéry. Myslím, že každá mama vie, o čo ide :).

Petruccia povedal(a)...

Tak to je veľmi rôzne, v poslednej dobe ma inšpirovala kniha od Pavla "Hiraxa" Baričáka - Šlabikár šťastia, no rada sa nechám inšpirovať aj od blogeriek, ktoré píšu recenzie na kozmetické novinky, ktoré keď príliš ospevujú, potom nutne potrebujem aj ja :P :D ale samozrejme sú to aj osoby z môjho blízkeho okolia....

nina povedal(a)...

tak nabudúce budem držať palce a nech to vyjde! aby si si mohla kúpiť svetrík za odmenu :)
mňa inšpiruje množstvo ľudí. náhodní okoloidúci, kolegyne, blogerky, ale najmä ľudia, ktorí nestrácajú nádej a napriek všetkým bolestiam a životným nástrahám dokážu bojovať a žiť a vydať zo seba všetko, ľudia, ktorí sa nemračia keď vonku prší a fúka, ale ktorí sú radi za to, že sa zobudili do nového dňa a môžu niečo dobré urobiť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))