sobota 7. septembra 2013

krásna žena :)

Ahojte kočky :)

Ako víkendujete? Dúfam, že si pekne užívate babie leto :)

Dnes by som Vám rada predstavila jeden zahraničný blog.  Objavila som ho len pred pár dňami. Teda vlastne objavila ho Katka :) Jej FB stránka - Bloggerka Katka (SK)  a  jej blog nájdete tuto  Katka - mycosmetictests.blogspot.sk/ (btw - jej stránky mám tiež veľmi rada :)). 

Ide o krásnu, veľmi sympatickú ženu.  Myslím si, že jej videá a tutorialy si zamilujete.  Ja ich dnes od rána lúskam :)

Volá sa Lisa Eldridge. 

Počuli ste o nej už?  Predpokladám, že už áno, ale ak náhodou nie, tak Vám ju dávam s radosťou do pozornosti :)

ZDROJ : http://www.lisaeldridge.com/about/
Lisa je už vyše 20 rokov (!!! - preto výkričníky, lebo keď sa na ňu pozerám, tak asi musela začať tak maximálne v 10 rokoch...) medzi TOP osobnosťami vo svete krásy, reklamy a módnych kruhov. 
Viac si o nej môžete prečítať tu - Biography

Na svojej stránke http://www.lisaeldridge.com  nájdete ukážky jej práce, mnoho inšpirácii a skvelých tipov. 

A samozrejme aj jej BLOG :) tuto :  http://www.lisaeldridge.com/  :)

Jej videá sú skutočne inšpiratívne. Vybrala som niekoľko - pre mňa najlepších :) Ale určite si pozrite aj iné, je ich obrovské množstvo...

Najnovšie som dopozerala len pred chvíľkou a je to vlastne aj dôvod prečo som Vám  o nej chcela napísať :)

Vo videu radí ako zatočiť s nie príliž dobrou kondíciou pleti v čase keď máme svoje dni.. Zopár tipov, ktoré určite vyskúšam.  A nakoniec ako sa krásne "zakamuflovať" aby ste vyzerali ako po veľmi dobrom spánku, čerstvá a vitálna :) 

Tu je link na video :  PMS FACE :)

Pod videom vždy napíše aké produkty používala, čo sa mi vídi praktické, lebo nie všetky som zachytila :) Aj keď je pravda, že si asi nepobežím kúpiť lícenku od Dior, ale dobre sa na to pozerá :)

Ďalšie video je o tom ako byť upravená, ale pritom vyzerať že nie som namaľovaná :)

Tu je link na video :   "NO MAKE-UP" MAKE UP :)

Osobne sa veľmi málo líčim, resp. veľmi jemne..Čiže toto líčenie je úplne moja šálka kávy :) 


Oslovilo ma aj toto video : FRESH PINK LIPS

Aj keď ja by som si také pery nemohla dať :) Ale veľmi sa mi to na nej páči...Čo na to hovoríte ?

Na jej blogu nájdete kopec inšpirácii, určite si ho prelúskajte :)

Myslím, že Lisou sa budem inšpirovať :)  Teda už sa aj :) Dnes som si konečne kúpila štetec na make-up , tak sa ho učím používať :) 
Ako som spomínala vyššie, líčim sa veľmi nevýrazne, povedala by som, že na spôsob NUDE :) Tak nejak, že : som aj nejsom :) Haha, asi je to vekom, alebo neviem.  Začalo sa mi to páčiť pred pár rokmi, keď som pochopila, že k hnedým vlasom, hnedým očiam proste tá "echt " rúžová  nejde :D  Ale nie, nezvykla som sa nikdy výrazne líčiť , na denné nosenie už vôbec, jednak pre to, že do práce aj do školy som každé ráno zaspala :) ale aj preto, že som sa necítila dobre, lebo mám mastnejšiu pleť a vždy keď som si "nacápala" tiene na oči, po 2 hodinách som to mala ztečené do čiarky...Jasné, že sa mi nevyhlo pubertálne obdobie typu - modré tričko = modrý tieň na oči, ružové tričko = ružový tieň :))) Našťastie mi to trvalo len chvíľku... Bože, dúfam, že nikto nikdy  nezverejní  foto z toho obdobia :D
Postupne som si ale našla taký ten svoj štýl - a lá - menej je viac :) A celkom som spokojná...Aj  okolie mi sem tam hodí nejakú maličkú lichôtku :) Na čom som nikdy nebola zvyknutá, pretože nepatrím k vyslovene krásnym ženám, tak ma to vždy veľmi poteší :)  A hlavne  som šťastná posledné obdobie, tak možno to súvisí aj s tým. Usmievavý ľudia sú vždy krajší, nie? :))

Ďakujem Katke, veľmi moc,  že upozornila na svojom FB na tento blog :))

 Ako sa zvyknete líčiť na bežný deň? Už ste našli taký ten zaručene "svoj štýl"? 

Prajem Vám kočky krásny víkend, oddychujte, načerpajte silu a veľa pozitívnej energie do ďalšieho pracovného týždňa :)

Pozdravujem :)

Baška












3 komentárov:

Barbora povedal(a)...

Lisu už nejaký ten rôčik poznám, sledujem ju na youtube :) Ale v líčení moc neexperimentujem, používam najmä linku na oči, resp. viac, či menej výrazné "cat eyes", podľa toho ako sa zadarí :D V zbierke však mám veľa tieňov na oči a kadečoho, ale veru na tie som moc lenivá, snáď sa raz polepším. Jediné čo som v poslednej dobe pridala k môjmu tradičnému líčeniu je kontúrovanie tváre, poprípade sem-tam výraznejší rúž (aj keď zvyčajne skončím len s balzamom na pery :D ) V princípe teda používam tiež nevýrazné líčenie, ale myslím si, že na bežné dni to úplne stačí :)

Dada povedal(a)...

Ja tiež ráno, pred odchodom do školy poriadne maľovanie nestíham, ale vstávať skôr sa mi teda nechce. :D Našťastie nemám bohvieako problematickú pleť *musím zaklopať*, takže niekedy si vystačím len s riasenkou a úpravou obočia. :) Ale podľa svojho skromného názoru vyzerám super s čiernou linkou, takže dosť často si nájdem čas aj na ňu. :)

Čo sa týka očných tieňov, mám takú tú veľkú paletku, no použila som ju asi dvakrát - akosi to s tieňmi prosto neviem (a zväčša sa mi ani nechce zaoberať sa s nimi XD), aj keď sa tiež miestami rada kochám kadejakými farbistými návodmi na YT. :)

Unknown povedal(a)...

:) tak som neni sama v tom, že menej je niekedy viac :) teším sa a vďaka, že ste sa podelili so svojimi skúsenosťami :)))

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))