štvrtok 20. februára 2014

slniečkový deň :) a návrh pre jednu spolupácu :)

Krásny deň dámy :)

U nás dnes svieti slniečko, normálne mám pocit, že do Pezinka zavítala JAR :) Tlieskam :)

Dnes očakávam zásielku nových krabičiek na krabičky krásy. Som zvedavá či sa Vám budú páčiť :)

Zajtra príde aj prvá časť produktov do krabičky, koncom mesiaca by mal prísť zvyšok..Verím, že sa tešíte, denne mi príde zopár mailíkov, že kedy už bude :) Takže už len PÁR DNÍÍÍÍ:)

Na FB sme mali tento týždeň súťaž, myslím, že viaceré ste sa aj zapojili :) No a chcem sa Vám aj touto cestou poďakovať za nápady a upozornenia, všetko je spísané a ideme na to pracovať.
Veľmi veľa mi dáva takáto spätná väzba, koniec koncov eshop je pre zákazníkov, takže ich (Vás) chcem počúvať aby si (ste) u nás našli to "svoje".

Ešte som chcela pár slov k spoluprácam.  Neviem či ste zaregistrovali u nás na eshope set pre ruky a nechty od MBS - máte niektorá prírodné nechty? Možno trošku zničené, že by ste chceli vyskúšať tento set?
Nechty sú potom spevnené, lesklé (akoby nalakované) a obsahuje to olejček, ktorý je fakt vynikajúci :) A mlieko na ruky a nechty (veľké balenie).
V eshope u nás to nájdete TU - SET PRE ZDRAVÉ A KRÁSNE NECHTY
Len upozorňujem, že z nejakého nepochopiteľného dôvodu mi dodávateľ poslal iné krabičky pre tieto sety ako sú na obrázku :D Sú modro strieborné...A nie bielo fialové.. :)
No ak by ste niektorá z Vás mala záujem, napíšte mi na email prosím  / biobeauty@biobeauty.sk /. A  ja Vám pošlem :) Budem posielať len jeden set, takže ak sa Vás prihlási viac, tak si vyberiem...

Pekný deň kočky :)











3 komentárov:

Natálka - Little Gem povedal(a)...

set vypadá krásně, ale já bych si asi netroufla recenzovat něco takového, nechci nehty nikde moc vystavovat, není totiž co a obávám se, že by to ani tenhle setík nezachránil :D
a na krabičku se těším, určitě si ji objednám!

saveonbeauty povedal(a)...

Tak to ja som hneď napísala :D

Hore nohami - Dolu hlavou povedal(a)...

Aj v Nitre to včera vyzeralo na peknú jar ale dnes je už znova akosi zatiahnuté. :-( Chýba mi slniečko, takéto smutné počasie nemám rada. Inak ten set na nechty vyzerá naozaj dobre, moje nechty si z nejakého nepochopiteľného dôvodu zmysleli, že sa začnú lámať a prestanú rásť, takže vyzerám ako robotník s lopatou, nie ako žena. Rada by som setík vyskúšala, pošlem ti mail :-) :-/

PS: Ozaj a blogerské stretko bude/nebude? :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem za prečítanie príspevku, za všetky komentáre, postrehy, nápady, inšpirácie :) Váš komentár pribudne ihneď po prečítaní, aby sa nestalo, že mi nejaký ujde :))